SIGMA |”Made in Aizu”

Alla SIGMAs produkter skapas på ett enda ställe, vår Aizu-fabrik, och når sedan våra kunder över hela världen. I den här videon fokuserar vi på människorna som skapar våra produkter, människorna som använder dem och miljöerna som omger dem. Scen för scen presenterar vi några av våra Aizu-anställda såväl som deras familjer, den vackra naturen i Aizu-regionen och konstnärer från olika områden från hela världen. Det är vårt mål att matcha passionsdrivande konstnärer för att skapa nya verk med vår egen passion för våra produkter. Med den här videon vill vi presentera både kärnan i vår filosofi och visa upp den kreativa glöden hos alla som hjälpte till att skapa den.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO

SIGMA 60-600 mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports är ett kraftfullt ultratelezoomobjektiv exklusivt för fullformatskameror utan spegel med en unik 10x brännvidd. Den senaste optiska designen ger hög optisk prestanda genom hela zoomomfånget, även med 10x zoom, vilket gör att den kan fånga vilken scen som helst i HD.

Art-seriens fantastiska kraft i en kompakt kropp:
Utforska den mångsidiga potentialen hos ”24 mm F1.4” med SIGMA

SIGMA 16-28mm F2.8 DG DN | Contemporary kombinerar exceptionell optisk kvalitet, en ljusstark F2.8 konstant bländare och en robust och lätt kropp, vilket öppnar upp nya möjligheter för L-Mount och Sony E-mount shooters som behöver professionella resultat i ett kompakt paket.

Ultimat vidvinkel med stor diameterzoomobjektiv optimerat för spegellösa fullformatkameror − ”Den definitiva linsen för astrofotografering” med häpnadsväckande upplösning.