SLUTA KLICKA. BÖRJA FOTA.

Bättre foton utan ansträngning och en fin kamera att ta dem med. Ta dina foton till en ny nivå med Olympus PEN E-PL9 och dela dina favoritbilder enkelt tack vare inbyggt Wi-Fi som enkelt ansluter till din smarttelefon. Det är din tur: Sluta klicka. Börja fota.

 • STÖRRE KREATIVITET

  Andra säger att jag är kreativ och behöver en kamera som låter mig uttrycka mina känslor. Jag älskar att E-PL9 är så intuitiv, det har gett mig större självförtroende. Auto-läget underlättade i början, eftersom kameran är så smart, men nu använder jag pekskärmen för att komma åt alla kreativa alternativ. Jag kan skapa stora tryck av mina tavlor eftersom kvaliteten är minst lika bra som på större modeller.

 • DET PERFEKTA ALTERNATIVET

  Det spelar ingen roll hur snygg min outfit är, om den inte känns bra är det inte den rätta. Samma gäller kameror. Jag fokuserar på detaljerna och lägger märke till hur det läderliknande materialet har formats efter kameran i perfekt harmoni, vilket gör den enkla men klassiska designen sofistikerad. Den måste även fungera: enkla saker, som att ta på motivet på skärmen för att fokusera eller fota, så enkelt. Reglagen på E-PL9 känns bra och sitter på rätt plats, dessutom kan jag välja färg efter min stil.

 • Uttryck dig själv

  Jag vill gärna lära mig mer om vad som gör en bild bra, och E-PL9 hjälper mig. Det som tidigare fanns begravt i menyer finns nu endast ett tryck bort tack vare AP-läget som låter mig skapa drömlika multiexponeringar eller vackra nattbilder. Extra objektiv får mina bilder att sticka ut ur mängden. Mina porträtt har nu den där professionella bakgrundsoskärpan som är mycket mer autentisk än resultatet med min telefon tack vare 45mm F1.8. Det finns till och med instruktionsvideor via den kostnadsfria OI.Share-appen.

 • DELA LIVET

  Om jag tar en bra bild av en vän måste jag dela den – nu! Det är enklare än någonsin tack vare Wi-Fi-anslutningen mellan min E-PL9 och smarttelefon. Jag kan till och med hämta bilder från kameran när den ligger i väskan och publicera dem via gratisappen. Den fantastiska bildkvaliteten har fått min blogg och Instagram-kanal att växa.

DOES YOUR HEART BEAT FOR FASHION & LIFESTYLE?

Stig in i den snygga världen av OLYMPUS PEN-kameror

Inspireras av våra europeiska bloggare & deras berättelser och bli en del av OLYMPUS PEN Generation.

Upptäck