OLYMPUS PEN E-PL9

 

KLÄM OCH KÄNN

Välkommen in till vår butik i Karlstad för att uppleva denna exklusiva kamera på nära håll. Frågor och funderingar?

KONTAKTA OSS

 

E-PL9 + 30mm makro

Unna dig en snygg E-PL9 kamera med den underbara M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm F3.5 Makro. Med 30mm objektivet kan du ta ögonblicksbilder på upp till 1,25x förstoring och fantastiska porträtt med motivet i fokus och oskarp bakgrund.

 

Få prisförslag

STÖRRE KREATIVITET

Andra säger att jag är kreativ och behöver en kamera som låter mig uttrycka mina känslor. Jag älskar att E-PL9 är så intuitiv, det har gett mig större självförtroende. Auto-läget underlättade i början, eftersom kameran är så smart, men nu använder jag pekskärmen för att komma åt alla kreativa alternativ. Jag kan skapa stora tryck av mina tavlor eftersom kvaliteten är minst lika bra som på större modeller.

DET PERFEKTA ALTERNATIVET

Det spelar ingen roll hur snygg min outfit är, om den inte känns bra är det inte den rätta. Samma gäller kameror. Jag fokuserar på detaljerna och lägger märke till hur det läderliknande materialet har formats efter kameran i perfekt harmoni, vilket gör den enkla men klassiska designen sofistikerad. Den måste även fungera: enkla saker, som att ta på motivet på skärmen för att fokusera eller fota, så enkelt. Reglagen på E-PL9 känns bra och sitter på rätt plats, dessutom kan jag välja färg efter min stil.

Uttryck dig själv

Jag vill gärna lära mig mer om vad som gör en bild bra, och E-PL9 hjälper mig. Det som tidigare fanns begravt i menyer finns nu endast ett tryck bort tack vare AP-läget som låter mig skapa drömlika multiexponeringar eller vackra nattbilder. Extra objektiv får mina bilder att sticka ut ur mängden. Mina porträtt har nu den där professionella bakgrundsoskärpan som är mycket mer autentisk än resultatet med min telefon tack vare 45mm F1.8. Det finns till och med instruktionsvideor via den kostnadsfria OI.Share-appen.

 

DELA LIVET

Om jag tar en bra bild av en vän måste jag dela den – nu! Det är enklare än någonsin tack vare Wi-Fi-anslutningen mellan min E-PL9 och smarttelefon. Jag kan till och med hämta bilder från kameran när den ligger i väskan och publicera dem via gratisappen. Den fantastiska bildkvaliteten har fått min blogg och Instagram-kanal att växa.

Lära sig att älska ED 30mm 1:3,5 Macro

Gör saker med din kamera som din telefon bara kan drömma om – från att fånga upp de minsta detaljerna med närbildsobjektiv som 30mm F3.5 Macro till att ta de vackraste porträtten med 45mm F1.8, för enastående bokeh – det är bakgrundseffekten med oskärpa. Rätt objektiv påverkar även perspektivet och ”plattar till” ansiktet, för en mer smickrande effekt än den förvridna bild man ser i många telefonselfies.

 

Bli vän med blixten

Blixtar har ofta ett dåligt rykte, men de kan verkligen skapa bra bilder i utmanande ljus. Fotar du någon mot ett fönster eller solsken? Använd ufyllnadsblixten för att smeka motivets ansikte. Blixten kan frysa rörelser när den övergripande situationen är för mörk för att möjliggöra snabbare slutarhastigheter, eller kan belysa ett motiv i en nattscen. Med E-PL9 kan du kontrollera blixten exakt, för att få den effekt du vill och bli en riktig fotograf.