LEICA ÄR HÄR  

Vi är stolta över att få visa upp ett av världens bästa kameramärken, här hos oss på Kiwa Foto i Karlstad. Välkommen in för att få se och uppleva Leica du också.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO

DIN VÄRLD – DIN LEICA

LEICA SL2/SL2-S LEICA Q2 KIKARE

LEICA SL2-S, TVÅ VÄRLDAR ETT VAL

I fotspåren av Leica SL2 gör den nya snabba Leica SL2-S det möjligt för fotografer och videografer att uppnå den legendariska Leica-looken utan kompromisser. Genom att kombinera en ny 24MP CMOS-BSI-sensor, den senaste Maestro III-processorn och två separata fotograferingslägen för foto och video, erbjuder Leica SL2-S en oöverträffad, intuitiv hybridfotograferingsupplevelse och det bästa av två världar.

LÄS MER

LEICA Q2, DET ÄR PERFEKTION 

Varje bra historia förtjänar en uppföljare, och den hyllade Leica Q är inget undantag. Vi introducerar nya Leica Q2 – en perfekt symbios av det väsentliga med innovation, orörd prestanda med anslutningsmöjligheter och motståndskraft balanserad med elegans.

LÄS MER

LEICA TRINOVID ”LIFE EDITION” 

Letar du efter något exceptionellt, kommer du säkert att hitta det med Leica Sport Optics. Vi skapar vår optik för människor som vill uppleva sin miljö på nära håll, snarare än på avstånd. Människor som kräver mer, när andra accepterar mindre.

LEICA KIKARE

HÅLL KONTAKTEN

Leica utvecklar hela tiden sitt sortiment så kontakta oss för att få veta de senaste nyheterna

KONTAKTA OSS