FUJIFILM PRESENTERAR

FUJIFILM X100VI

Beställ din nu!

Förhandsboka din nya kamera redan idag för att vara säker på leverans direkt.

Tillgänglig:
Mars 2024
Pris: 
19 990 kr
Färger:
Svart och silver
BESTÄLL NU!
FJUFILM LANSERAR X100VI

Nya FUJIFILM X100VI blir den sjätte generationen i X100-serien och innehåller en ny bildsensor på hela 40.2MP och X-Processor 5 för den bästa bildkvaliteten och snabbaste autofokusen i X100-series historia. 

PROFESSIONELL

Unik design 

Dessutom blir kameran den första i serien med en fem-axlad bildstabilisering (IBIS) som har integrerats med bibehållen storlek och kompenserar upp till sex steg. X100VI kombinerar en unik design och hantering med imponerade funktioner och fantastisk bildkvalitet. Detta tillsammans med Fujifilms legendariska färgåtergivningsteknologi vilket gör den till den perfekta följeslagaren för både professionella fotografer och kreativa entusiaster inom ett stort antal typer av fotografi.

Högupplöst sensior

Den nya bakbelysta 40,2 MP-sensorn X-Trans™ CMOS 5 HR och den snabba X-Processor 5 ger nya X100VI den högsta bildkvaliteten någonsin. Den nya bildsensorn har en ny pixelstruktur för att effektivt få in en större mängd ljus, vilket möjliggör ISO125 som standardkänslighet. Exponeringstiden går också att kontrollera med större precision jämfört med tidigare generationer vilket har förbättrat den snabbaste elektroniska slutartiden med 2,5 steg från föregående 1/32 000 till 1/180 000. Detta ger användare möjligheten att fotografera med största bländaröppning även under fotograferingsförhållanden med extremt starkt ljus.

MER INFO
KOM IN OCH PROVA

Videoinspelning i 6K

Precis som sin föregångare har X100VI ett fast objektiv med brännvidden 23mm (motsv. 35mm) med en maximal bländare f/2 och ett inbyggt ND-filter (fyra steg) samt centralslutare. Objektivet har en konstruktion bestående av två asfäriska linselement för hög upplösning och minskad distortion.

Kamerans högupplösta bildsensor och nya processor möjliggör i 4:2:2 10-bitars videoinspelning internt i 6K/30P och 4K/60P med stöd för olika codecs (H.264 och H.265). X100VI har ett 4K HQ-läge där mycket hög detaljrikedom uppnås genom 6K-översampling.

MER INFO
FÖR FRAMTIDEN

Framtidssäkrad med fantastiska funktioner

LÄS MER
FINNS UTE NU

Ännu mer …

Förädlad hantering

Precis som sin föregångare, X100V, har nya FUJIFILM X100VI en topp- och bottenplatta frästa ur aluminium som blivit behandlade med en särskild ytbeläggning (alumite) för en slät finish.

Tillbehör för vädertätning

Tillsammans med adapterringen AR-X100 och ett skyddsfilter (PRF-49) blir X100VI väderskyddad. Förbättringar har gjorts med kamerans grepp för att säkerställa precis rätt känsla och placeringen av knapparna på kamerans baksidan har flyttats för att bli lättare att nå med höger hand. Kamerans bakre LCD-skärm är vinklingsbar, utan att för den delen kompromissa med kamerans design och storlek.

FUJIFILM HOS OSS

Välkommen till Kiwa Foto

Vi kan och vill gärna visa dig denna fantastiska kamera från Fujifilm

KONTAKTA OSS