Leica Vario-Elmarit-SL 70-200 f/2,8 ASPH

Det snabba telezoomobjektivet för Leica SL-System erbjuder ett mångsidigt utbud av fotografiska möjligheter.

KONTAKTA OSS

Det snabba zoomobjektivet för SL-systemet gör det möjligt att fånga olika och krävande scener i enastående kvalitet. Med sin exceptionella optik, hållbara material och kompakta design, Leica Vario-Elmarit-SL 70-200 f/2.8 ASPH. erbjuder mångsidiga fotograferings- och videofunktioner, även i svagt ljus, tack vare dess konsekvent breda bländare.

70-200 mm telezoomobjektiv

Imponerande porträtt samt event-, sport- och naturfotografering

Bländare f/2.8

Håller konsekvent hög hastighet genom hela zoomområdet

Robust och solid

Helt metallhölje av aluminium, damm- och stänksäkert

Mångsidig och flexibel

Den klassiska telezoombrännvidden är idealisk för porträttfotografering. Den isolerar effektivt motivet från bakgrunden, möjliggör exakt fokuskontroll och erbjuder maximal flexibilitet när det gäller att fånga bilddetaljer. Det omfattande zoomomfånget, den stora bländaren och den optiska stabilisatorn hanterar utmaningarna inom sport, natur och evenemangsfotografering utan ansträngning, vilket gör att du kan förbli lugn även i snabba situationer.

Högpresterande trinity-set

Tillsammans med Super-Vario-Elmarit-SL 14-24 f/2.8 ASPH. och Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 ASPH., Vario-Elmarit-SL 70-200 f/2.8 ASPH. kompletterar det högpresterande trinity-setet med L-Mount bajonetter. Uppsättningen säkerställer att Leica SL-System är perfekt förberedd för alla fotograferingsscenarios, och spänner över hela brännviddsintervallet från 14 mm ultrabred till 200 mm telefoto, allt med en konsekvent f/2.8-bländare.

Konstruktionsdetaljer

De 20 linserna är ordnade i 15 grupper, inklusive tre med asfäriska ytor, för att ge maximal bildprestanda. Alla linser är tillverkade av högkvalitativt glas, med sju med lågt brytningsindex och exceptionellt låg spridning och hög onormal partiell spridning, vilket säkerställer knivskarpa, högkontrast och verklighetstrogna färger. Objektivets olika brännvidder uppnås genom tillförlitlig intern fokusering som bibehåller en konstant, kompakt längd genom hela zoomområdet.

Finaste detaljer på långt håll

Leica Extenders L 1.4x och L 2.0x, båda kompakta i storlek, passar lätt i vilken kameraväska som helst. De tar dig närmare handlingen och avslöjar avlägsna detaljer som bara blir synliga när du zoomar in. Använd Leica Extender L 1.4x för att utöka räckvidden för Vario-Elmarit-SL 70-200 f/2.8 ASPH. snabbt och enkelt till 280 mm när som helst och till och med upp till 400 mm med Leica Extender L 2.0x.

Leica Extender L 2.0x

Zooma in på avstånd för att se de finaste detaljerna i ditt motiv på långt håll. Med Leica Extender L 2.0x kan du enkelt utöka brännviddsområdet med en faktor 2 på ett ögonblick, vilket tar dig ännu närmare ditt motiv. Fäst förlängaren snabbt och säkert mellan kameran och objektivet med hjälp av bajonettspärren, vilket ökar inte bara ditt zoomomfång utan också dina kreativa möjligheter.

KONTAKTA OSS